Συνεργασία του ομίλου «Ελληνική Πρωτεΐνη ΑΕ» με τον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Μονεμβασιάς

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνεργασία του ομίλου «Ελληνική Πρωτεΐνη ΑΕ» με τον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Μονεμβασιάς

Μάιος 28, 2021 - 17:29

Ο όμιλος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ ΑΕ, σε συνεργασία με την νεοιδρυθείσα οργάνωσή μας «Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Μονεμβασιάς (ΠΑΡΝΩΝ)», διαχειρίστηκε το κατσικίσιο γάλα της Λακωνίας δημιουργώντας, τη πρώτη χρονιά, μια ζώνη 1.500 τόνων.

Η εμπιστοσύνη που επέδειξαν οι παραγωγοί στη συνεργασία αυτή, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τριπλασιασμό της συνολικής ποσότητας. Οι επενδύσεις της επιχείρησης στη ζώνη γάλακτος του συνεταιρισμού μας για τη βελτίωση της ποιότητας και την ανάπτυξη της βιολογικής αλυσίδας του προϊόντος αποτελεί πρώτιστο μέλημα, με σκοπό να πετύχουμε τα αποδοτικότερα και ποιοτικότερα αποτελέσματα στο κατσικίσιο γάλα.

Μάλιστα για το σκοπό αυτό, ο επενδυτής προχωρεί αταλάντευτα στο στόχο του και η αγορά οικοπέδου στη Κοινότητα Απιδιάς, είναι πλέον γεγονός, προκειμένου να υλοποιήσει τα επενδυτικά του σχέδια αξιοποίησης του κατσικίσιου γάλακτος, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στο ατομικό όφελος των αιγοτρόφων , στην ανάπτυξη της κτηνοτροφίας (συμβατικής & βιολογικής) στη περιοχή και παράλληλα στην αύξηση της τοπικής απασχόλησης.

Οι επιχειρηματικές κινήσεις του ομίλου παίρνουν «σάρκα και οστά» και το πλάνο υλοποιείται μέσα στα χρονοδιαγράμματα και τους στόχους που τέθηκαν από κοινού, στον νεοιδρυθέντα Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τζερεφός Ανάργυρος