Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Ιούνιος 29, 2021 - 17:59

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (28.6.2021) το πρωί, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 59 και 46 ετών, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, καθώς και -3- ναρκωτικά δισκία, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.6.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας Μεσσηνίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για τον Τελωνειακό κώδικα

Συνελήφθη, χθες (28.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος  (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -422,99- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (28.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος  (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (28.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας Μεσσηνίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που έγινε την 15/16.5.2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, για κλοπή.