Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει ζήτημα γενικού lockdown

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει ζήτημα γενικού lockdown

Ιούλιος 07, 2021 - 17:41

«Είμαστε στην ίδια βάρκα του ιού και είναι παράλογο να αντιμετωπίζουμε συνεχώς άρνηση. Κανένας μας δεν επέλεξε να συμβεί αυτό», υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με τα νέα μέτρα που τίθενται σε ισχύ από αύριο Πέμπτη 8 Ιουλίου, σε όλους τους χώρους εστίασης, τα μπαρ, τα κλαμπ και τα κέντρα διασκέδασης.

«Δεν υπάρχει ζήτημα γενικού lockdown. Όσοι διαφωνούν να κάνουν μεικτές τις επιχειρήσεις τους», τόνισε ακόμα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην «ΕΡΤ», σημείωσε δε ότι όταν έχεις μια πανδημία που επελαύνει πρέπει να βρεις τρόπους να λειτουργήσουν και οι κλειστοί χώροι ώστε να είναι υγειονομικά ασφαλείς, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Γι’ αυτό τον λόγο, όπως είπε, ο κ. Γεωργιάδης δίνεται η δυνατότητα στους καταστηματάρχες να δηλώσουν σε ειδική πλατφόρμα από την ερχόμενη εβδομάδα, αν η επιχείρησή τους θα είναι αμιγής ή μεικτή, υπογραμμίζοντας πως δεν θα δεχθούν ως υπουργείο να βάλουν περισσότερο κόσμο από το επιτρεπτό, γιατί τότε θα πρέπει να κλείσουν τα μαγαζιά τους.