Συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα (pics)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα (pics)

Ιούλιος 15, 2021 - 17:08

Συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιουλίου, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Μετά το διάγγελμά του Πρωθυπουργού για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, σε δύο μόλις εικοσιτετράωρα, οι πολίτες συσπειρώθηκαν και προχώρησαν σε κινητοποιήσεις, κρατωντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του τρόπου με τον οποίο διαχειρίζεται την πανδημία.

Σε Αθήνα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη και Δράμα ο φωτογραφικός φακός της EUROKINISSI απαθανάτισε τις μεγάλες συγκεντρώσεις.

Με σύνθημα «κάτω η χούντα» στη Θεσσαλονίκη έγινε πορεία αρνητών του εμβολίου για τον κορωνοϊό, αλλά και των μέτρων κατά της διασποράς που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Αντιεμβολιαστές στην Ομόνοια κρατούσαν πανό που έγραφε «Ελευθερία. Όχι στους διαχωρισμούς. Όχι στους εκβιασμούς. Όχι στην τρομοκρατία».  Οι αρνητές του εμβολίου διαμαρτυρήθηκαν για τα μέτρα που ελήφθησαν και που προβλέπουν μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν ελληνικές σημαίες, στην πλατεία Συντάγματος και πανό, με τα οποία εκδήλωσαν την αντίδρασή τους στον εμβολιασμό, ενώ υπήρχε διακριτική αστυνομική παρουσία.

Δείτε τις φωτογραφίες
Σύνταγμα
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ηράκλειο
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ (EUROKINISSI / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Δράμα
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ (EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ)

Θεσσαλονικη
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)