Αξιολογήστε την διαδικασία των δημοσίων διαβουλεύσεων από το Κράτος (opengov.gr)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αξιολογήστε την διαδικασία των δημοσίων διαβουλεύσεων από το Κράτος (opengov.gr)

Απρίλιος 03, 2013 - 10:50

Η μονάδα Τεκμηρίωσης Καινοτομιών του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), κρίνοντας πολύτιμη τη μέχρι τώρα συνεισφορά των πολιτών στη διαδικασία των διαβουλεύσεων και αναγνωρίζοντας γενικότερα τη σημαντικότητα της συμμετοχής των πολιτών στις αποφάσεις της διοίκησης, επιδιώκει τη συνεχή βελτίωση της διαδικασίας και την ανάδειξη της ως πραγματικό εργαλείο παρέμβασης και συνεισφοράς στην τελική διαμόρφωση των νομοθετικών, κανονιστικών αλλά και κάθε είδους πράξεων της διοίκησης.
Στο πλαίσιο αυτό διενεργείται η ακόλουθη αξιολόγηση η οποία θεωρείται πολύ σημαντική τόσο για την αποτίμηση και τεκμηρίωση του επιπέδου λειτουργίας των διαβουλεύσεων όσο και την αναγνώριση των δυνατοτήτων βελτίωσης τους. Το εργαλείο αξιολόγησης δημιουργήθηκε στο πλαίσιο διδακτορικής Έρευνας στον Τομέα Διοικητικής Επιστήμης του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τα στοιχεία είναι ανώνυμα και τα συγκεντρωτικά συμπεράσματα θα αναρτηθούν προς χρήση όλων. Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://www.surveymonkey.com/s/YPLP7S3.