Εξαγωγικές επιχειρήσεις στην Αργολίδα επισκέφθηκε η Φώφη Γεννηματά (φωτο-βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εξαγωγικές επιχειρήσεις στην Αργολίδα επισκέφθηκε η Φώφη Γεννηματά (φωτο-βίντεο)

Ιούλιος 16, 2021 - 21:04

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατά την περιοδεία της στην Αργολίδα, επισκέφθηκε την μεταποιητική γεωργική συνεταιριστική βιομηχανία Εσπερίδες καθώς και την εξαγωγική βιομηχανία "Δήμας" που δραστηριοποιείται στην παραγωγή ηλιακών θερμοσίφωνων, συνοδευόμενη από τον βουλευτή Αργολίδας ,Ανδρέα Πουλά, τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλο Χρηστίδη, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ  Αργολίδας, Λεωνίδα Κουτσογιάννη,τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Τάσσο Χειβιδόπουλο και την Τόνια Αντωνίου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και πρώην βουλευτής.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Επιλέξαμε να επισκεφτούμε επιχειρήσεις που δίνουν το παράδειγμα για το πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικές, πως μπορούν να είναι πρωτοπόρες στις εξαγωγές και θέλουμε να συζητήσουμε μαζί τους τα προβλήματα που προκύπτουν  μετά την πανδημία με τα κόστη που αυξάνονται.
Η Κυβέρνηση θα πρέπει  εγκαίρως να φροντίσει να στηρίξει αυτές τις σημαντικές θέσεις εργασίας και τις επιχειρήσεις που  συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Καλές δουλειές!

Βίντεο https://youtu.be/qWBH3DxdsEs

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

ArgolidaPortal.gr Αργολίδα - Η Φώφη Γεννηματά στην συνεταιριστική βιομηχανία Εσπερίδες