Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά στη Περιφέρεια Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά στη Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ιούλιος 17, 2021 - 21:34

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά    

Συνελήφθη, χθες (16.7.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα και τρίφτης κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά    

Συνελήφθη, σήμερα (17.7.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά    

Συνελήφθη, χθες (16.7.2021) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα και τρίφτης κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά    

Συνελήφθη, χθες (16.7.2021) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά    

Συνελήφθη, χθες (16.7.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.  Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά  

 Συνελήφθη, χθες (16.7.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 35χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -15,8- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο    

Συνελήφθη, χθες (16.7.2021) το μεσημέρι, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομα για κλοπή    

Συνελήφθη, χθες (16.7.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 16χρονος ημεδαπός, διότι ενεργώντας από κοινού με αγνώστους συνεργούς, είχαν αφαιρέσει κατά το χρονικό διάστημα από 14.7.2021 έως 16.7.2021, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα, από -4- οχήματα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, ψηφιακό εξοπλισμό αυτοκινήτων και χρηματικά ποσά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.