Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Χρ. Λαμπρόπουλος κατά την ξενάγηση του Πρωθυπουργού στο εργοστάσιο της ΤΕΡΝΑ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Χρ. Λαμπρόπουλος κατά την ξενάγηση του Πρωθυπουργού στο εργοστάσιο της ΤΕΡΝΑ

Ιούλιος 20, 2021 - 16:28

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το εργοτάξιο της Παλαιοχούνης, όπου ύστερα από δέκα και πλέον χρόνια κατασκευάζεται το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων, ένα έργο που αναμένεται να δώσει ένα τέλος, όπως είπε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός σε δηλώσεις του από την Τρίπολη, στις ανεξέλεγκτες χωματερές που «πληγώνουν» την Πελοπόννησο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο που κατασκευάζεται αυτή τη στιγμή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και ότι οι υπεύθυνοι της κατασκευής αλλά και οι εργαζόμενοι από την ημέρα που τους ανακοινώθηκε ότι ο Πρωθυπουργός θα επισκεπτόταν τον χώρο, προχώρησαν σε αναδιαμορφώσεις, προκειμένου το εργοτάξιο να είναι επισκέψιμο και να υπάρχει ασφάλεια για τον Πρωθυπουργό αλλά και για τη συνοδεία του.

Από την ξενάγηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο οποίος μάλιστα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατασκευή, έκανε πολλές ερωτήσεις στους υπευθύνους, αλλά και ήταν κατατοπισμένος σε σχέση με τις τεχνικές λεπτομέρειες του έργου. Εξάλλου, λόγω ειδικότητας, γνωρίζει περισσότερα πράγματα για την κατασκευή. Ακόμα, είχε εξαιρετική επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΤΕΡΝΑ, ενώ, όπως πληροφορηθήκαμε, επισκέπτεται το εργοτάξιο και παρακολουθεί την πορεία των εργασιών.