Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές στη Λακωνία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές στη Λακωνία

Ιούλιος 27, 2021 - 17:57

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (26.7.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -6,8- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (26.7.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (26.7.2021) το πρωί, στους Μολάους Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (26.7.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα), η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βοιών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (26.7.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί την 25/26.7.2021, μαζί με έτερο ανήλικο ημεδαπό, διέρρηξαν περίφραξη επιχείρησης και αφαίρεσαν σίδερα και ανταλλακτικά μηχανήματα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, που έγινε την 25.7.2021 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 66χρονου ημεδαπού, για κλοπή.