Δήμαρχος Ερμιονίδας: Τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου μας, προβάλλονται μέσω του Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δήμαρχος Ερμιονίδας: Τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου μας, προβάλλονται μέσω του Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» (φωτο&βίντεο)

Αύγουστος 26, 2021 - 16:06

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Πραγματοποιήθηκαν χθες στο Πορτοχέλι, τα εγκαίνια του Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» για 8η χρονιά. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει το Επιμελητήριο Αργολίδας, σε άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο μας. Το αποτέλεσμα μάγεψε τους παρευρισκόμενους. 

Τριάντα τρεις εκθέτες από την Αργολίδα, εκθέτουν τα προϊόντα και τα δημιουργήματα τους χαρίζοντάς μας ιδιαίτερες γεύσεις και πρωτότυπες όψεις.

 Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος στο χαιρετισμό του, τόνισε τον μεγάλο αγώνα, τον κόπο και την σκληρή δουλειά που καταβάλλουν οι εκθέτες ώστε το προϊόν τους να αποκτά την θέση που του αξίζει στην αγορά και οι κόποι τους να ανταμείβονται ανάλογα.

Τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου μας, προβάλλονται μέσω του Φεστιβάλ που σκοπό έχει να τα προωθήσει, κάνοντας τα γνωστά στο κοσμοπολίτικο κοινό της Ερμιονίδας.

Βίντεο εγκαίνια του 8ου Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις»  https://youtu.be/FFZRgRDUJEQ

Βίντεο ομιλία του δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου στο 8ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις & Οψεις»  https://youtu.be/LZOcbqCAHS4

Βίντεο ομιλία του προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλου στο 8ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις & Οψεις»  https://youtu.be/4eP7KblF5jI

Βίντεο ομιλία του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζου στο 8ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις & Οψεις»  https://youtu.be/eyy2DRuol08

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

ArgolidaPortal.gr Πόρτο Χέλι - Ομιλία Γ. Γεωργόπουλου στο 8ο Φεστιβάλ «Γεύσεις & Οψεις»

ArgolidaPortal.gr 25082021 Πόρτο Χέλι - 8ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις & Οψεις»

ArgolidaPortal.gr Πόρτο Χέλι - Ομιλία Φ. Δαμούλου στο 8ο Φεστιβάλ «Γεύσεις & Οψεις»

ArgolidaPortal.gr Πόρτο Χέλι - Ομιλία Γ. Μαλτέζου στο 8ο Φεστιβάλ «Γεύσεις & Οψεις»