Επαγγελματική Ανάπτυξη των Εκπαιδευτικών και Αξιολόγηση: Υποτροφία σε πυρόπληκτους εκπαιδευτικούς

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Επαγγελματική Ανάπτυξη των Εκπαιδευτικών και Αξιολόγηση: Υποτροφία σε πυρόπληκτους εκπαιδευτικούς

Αύγουστος 27, 2021 - 17:20

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική Ανάπτυξη των Εκπαιδευτικών και Αξιολόγηση» του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Κ.Π.Α. αποσκοπεί στην ενίσχυση του επαγγελματισμού και των επαγγελματικών δεξιοτήτων των μάχιμων εκπαιδευτικών της τάξης, των υποψήφιων εκπαιδευτικών αλλά και των στελεχών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συμπεριλαμβάνοντας τα στοιχεία της εκπαιδευτικής αξιολόγησης που τους είναι απαραίτητα για την επαγγελματική τους ανάπτυξη, τη φρόνησή τους ως εκπαιδευτικών και τη βελτίωση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου. Για τον λόγο αυτόν, το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο βάσει των πρακτικών αναγκών των εκπαιδευτικών και αξιοποιεί την εμπειρία της διδακτικής πράξης, με στόχο την καλλιέργεια αξιολογικής κουλτούρας και επαγγελματισμού.

Το Πρόγραμμά μας έχει την αφιλοκερδή επιστημονική στήριξη και συμβουλή του Ομότιμου Καθηγητή του Ε.Κ.Π.Α. κ. Μιχάλη Κασσωτάκη, του Ιδρυτή και Επίτιμου Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης.
Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Δημήτριος Φωτεινός.
Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του Προγράμματος είναι η Δρ Φερεσίδη Καλλιόπη.

Οι εγγραφές άρχισαν! Πληροφορίες-εγγραφές: https://sites.google.com/view/epaneka/Δείτε την ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: το ΕΠ.ΑΝ.ΕΚ.Α. στηρίζει τις/τους εκπαιδευτικούς που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Φωτογραφία από Επαγγελματική Ανάπτυξη των Εκπαιδευτικών & Αξιολόγηση ΕΚΠΑ