Ο Γιάννης Μαλτέζος στην έναρξη του 8ου φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» στο Πόρτο Χέλι (φωτο-βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Γιάννης Μαλτέζος στην έναρξη του 8ου φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» στο Πόρτο Χέλι (φωτο-βίντεο)

Αύγουστος 28, 2021 - 14:41

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος στην έναρξη του 8ου φεστιβάλ καλοκαιρινών εκδηλώσεων “Γεύσεις και Όψεις” στο Πόρτο Χέλι: Κατά τον χαιρετισμό μου στην χθεσινή έναρξη του 8ου φεστιβάλ καλοκαιρινών εκδηλώσεων “Γεύσεις και Όψεις” στο Πόρτο Χέλι, την οποία συνδιοργανώνουμε μαζί με το Επιμελητήριο Αργολίδας και το Δήμο Ερμιονίδας.

Μία σημαντική εκδήλωση για την Ερμιονίδα αλλά και ευρύτερα, καθώς έχει γίνει γνωστή πια σε πανελλαδικό επίπεδο. Η γνώση και η παράδοση, τα αγνά τοπικά προϊόντα και το μεράκι των ανθρώπων συνδυάζονται στο Πόρτο Χέλι και παρουσιάζονται υπέροχα.

Η διοργάνωση έχει ως στόχο την υποστήριξη και ενίσχυση των τοπικών οικοτεχνιών και μικρομεσαίων μεταποιητικών επιχειρήσεων, οι οποίες με βάση την ιδιαίτερης ποιότητας Αργολική παραγωγή, δημιουργούν εκλεκτά και πρωτότυπα προϊόντα. Μέσω του Φεστιβάλ «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» επιδιώκεται η γνωριμία των παραγωγών και των προϊόντων τους με τους επισκέπτες της περιοχής και με εμπορικές και τουριστικές επιχειρήσεις του Νομού και της Περιφέρειας, οι οποίες θα μπορέσουν να εντάξουν τα προϊόντα αυτά στα προσφερόμενα είδη των επιχειρήσεών τους.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το Πολιτιστικό Κέντρο Μίληση όπου ήρθαμε σε επαφή με πολύ αξιόλογους ανθρώπους της εικαστικής τέχνης ενώ συμφωνήσαμε από κοινού με τον Δήμαρχο Επιδαύρου να βοηθήσουμε στο έργο τους προκειμένου να τύχουν οι εκθέσεις της προβολής που αξίζει.

Θα είμαστε πάντα δίπλα ως Περιφέρεια σε τέτοιες δράσεις, έμπρακτα και αποτελεσματικά, θεωρώντας ότι είναι χρέος μας να βοηθήσουμε τους ντόπιους παραγωγούς, βιοτέχνες και εμπόρους, ειδικά σε μία δύσκολη συγκυρία σαν αυτή που έχουμε διανύσει τα τελευταία έτη''.

Βίντεο ομιλία του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζου στο 8ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις & Οψεις»  https://youtu.be/eyy2DRuol08

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr Πόρτο Χέλι - Ομιλία Γ. Μαλτέζου στο 8ο Φεστιβάλ «Γεύσεις & Οψεις»