Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στη ΔΕΘ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στη ΔΕΘ

Σεπτέμβριος 10, 2021 - 16:37

φωτογραφία Eurokinissi

Αυστηρά είναι τα μέτρα που έχει λάβει η Πολιτεία για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Διμοιρίες αστυνομικών θα μεταφερθούν από γειτονικούς νομούς αλλά και από την Αττική και θα υπάρχουν φράγματα μπροστά από το Βελλίδειο Ίδρυμα.

Ήδη από σήμερα Παρασκευή υπάρχει συγκέντρωση υγειονομικών που διαμαρτύρονται για τις πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης έναντι των μη εμβολιασμένων υγειονομικών και το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση φιλάθλων του ΠΑΟΚ που διαμαρτύρονται για την επαναφορά του ιδιώνυμου στις περιπτώσεις οπαδικής βίας, ενώ ζητούν να μην γίνουν διαχωρισμοί στην είσοδο των οπαδών στα γήπεδα ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους.

Για το Σάββατο έως τώρα έχουν προγραμματιστεί πέντε συγκεντρώσεις, αρχής γενομένης στον Λευκό Πύργο που θα συγκεντρωθούν οι αντι-εμβολιαστές με τη συμμετοχή πολλών ακροδεξιών οργανώσεων και αναμένεται να συμμετάσχουν αντι-εμβολιαστές από ολόκληρη την χώρα.

Ακολουθούν οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ, των αντιεξουσιαστών στην Καμάρα και διαφόρων εργατικών σωματείων στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Εγνατία.

Πληροφορίες news247.gr