Κύπελλο Αργολίδας: Πρόκριση για τον Ηρακλή Καρυάς 1-0 τον Ερμή Κιβερίου (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κύπελλο Αργολίδας: Πρόκριση για τον Ηρακλή Καρυάς 1-0 τον Ερμή Κιβερίου (φωτο&βίντεο)

Σεπτέμβριος 11, 2021 - 23:35

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αργολίδας προκρίθηκε ο Ηρακλής Καρυάς, που επικράτησε του Ερμή Κιβερίου με 1-0, στο γήπεδο της Λέρνας. Το γκολ πέτυχε  στο 44΄ο Λυκομήτρος.

Στο 55' κεφαλιά του Κουτσούκου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της απέτυχαν να την σπρώξουν στα δίχτυα οι επιθετικοί του Ερμή.

Η μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή χάθηκε στο 72' όταν ο Λάπατας κέρδισε πέναλτι, ο Ισούφι το εκτέλεσε για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας  Φατούρος.

Διαιτητές   Ζώης Μ.,  Βεργέτης Δ.,  Λυκομήτρος Ε.

Ερμής Κιβερίου: Τσούλος, Διαμαντής, Γκρίτζαλης (80' Μουζακιώτης), Κούγιας (70' Μάζος), Ισούφι, Μποζιονέλος, Καλαμπάκας (55' Λάπατας), Κουτσούκος, Βαρβουλέτος (46' Μίλης), Γιάννος, Τσιώρος (46' Καρκαλάτος)

Ηρακλής Καρυάς: Φατούρος, Παπαδόπουλος Αν, Μήτσουλας, Καραντζούλης, Μαυρόγιαννης, Σταθόπουλος, Σέρρος (75' Μαμωνάς), Λυκομήτρος, Δαρδάνης (40' Πίππας), Δεδεμπίλης, Παπαδόπουλος Γιαν. (60' Παναγιωτόπουλος).

Ο Αργοναύτης Ν. Κίου νίκησε 5-1 τον Ολυμπιακό Άργους και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Βίντεο α΄ημίχρονο  https://youtu.be/4Yg5IR0dAOk

Βίντεο το β' ημίχρονο του αγώνα Ερμής Κιβερίου - Ηρακλής Καρυάς, φάσεις, το δοκάρι και το πέναλτι  https://youtu.be/f7Qx35tw2AE

Βίντεο δήλωση του προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας ,Βασίλη Σιδέρη, για την έναρξη του Κυπέλλου  https://youtu.be/AaRyMaAWoa4

φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 

 

ArgolidaPortal.gr Κύπελλο Αργολίδας: Ερμής Κιβερίου - Ηρακλή Καρυάς 0-1

ArgolidaPortal.gr Δήλωση προέδρου της ΕΠΣΑ Β. Σιδέρη για την έναρξη του Κυπέλλου Αργολίδας