Ώρα για Χάντμπολ! Ο Διομήδης εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ώρα για Χάντμπολ! Ο Διομήδης εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό

Σεπτέμβριος 17, 2021 - 15:04

φωτογραφία αρχείου Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ώρα για Χάντμπολ! Σέντρα στο Πρωτάθλημα της Handball Premier αύριο, με τους Λύκους να φιλοξενούνται στην έδρα του Ολυμπιακού (Ρέντη 20:30, ERTSPORTS).

Οι αρχηγοί μας Λέφας Κρεμαστιώτης και Χάρης Μάλλιος μας μεταφέρουν το κλίμα της ομάδας και δίνουν τις ευχές τους για το νέο πρωτάθλημα.

Λευτέρης Κρεμαστιώτης:

«Αρχικά εύχομαι να έχουμε καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Κατά δεύτερον φέτος έχουμε μια εντελώς καινούρια ομάδα με καινούριο προπονητή, καινούρια φιλοσοφία. Κάθε μέρα δουλεύουμε πολύ σκληρά γιατί θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το κλίμα της ομάδας είναι πολύ καλό και πραγματικά περιμένω σαν τρελός να περάσει ο καιρός, να γίνω καλά να μπω στο γήπεδο να βοηθήσω και εγώ την ομάδα μου. Να είναι βέβαιος ο κόσμος μας πως όλοι μας θα δίνουμε κάθε φορά τον καλύτερο εαυτό μας. Ανυπομονούμε να τον έχουμε δίπλα μας και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθούμε φέτος από διακοπές.»

Χάρης Μάλλιος:

«Καταρχάς να ευχηθώ μια ομαλή και υγιή αγωνιστική χρονιά σε όλους, χωρίς διακοπές και παρατράγουδα. Κάθε αρχή και δύσκολη και εμείς ξεκινάμε με ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, έναν ισχυρό αντίπαλο με ολοκληρωμένο ρόστερ, παίχτες με ομοιογένεια και χημεία. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε μία εντελώς νέα ομάδα, με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Παίχτες που θα παίξουν για πρώτη φορά σε υψηλό επίπεδο και χρειαζόμαστε χρόνο για να βρεθούμε στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτό το παιχνίδι, εν αντιθέσει με τον αντίπαλο που φαντάζει ακλόνητο φαβορί του παιχνιδιού. Θα διεκδικήσουμε την οποιαδήποτε ευκαιρία μας δοθεί καταθέτοντας ενέργεια, πάθος, ενθουσιασμό και αγωνιστικό θράσος. Τα παραπάνω στοιχεία πρέπει να είναι η βάση μας φέτος και βήμα βήμα με υπομονή και σκληρή δουλειά θα παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι.»

Diomidis Handball Club