Κώστας Καράπαυλος: Οι εκκλησίες να πληρώνουν το νερό και να μετράμε τις ενδείξεις

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κώστας Καράπαυλος: Οι εκκλησίες να πληρώνουν το νερό και να μετράμε τις ενδείξεις

Οκτώβριος 08, 2021 - 12:55

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Κώστας Καράπαυλος, Τοπικός Σύμβουλος Ναυπλίου:

Δεν έχουν τι να απαντήσουν για την οικονομική κατάρρευση της ΔΕΥΑΝ και ο μόνος ισχυρισμός τους είναι ότι κάνουμε "αντιπολίτευση του facebook"

Δεν λένε βεβαίως ότι περιμέναμε σιωπηλοί επί επτά μήνες για να έχουμε επικαιροποίηση στοιχείων ώστε να κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις.

Παραδέχονται ότι υπήρχαν απώλειες νερού πενήντα τοις εκατό!!!! Το μισό νερό χανόταν στην διαδρομή. Το παραδέχονται Λένε ότι σήμερα οι απώλειες έχουν μειωθεί στο τριάντα τοις εκατό. Ας το πάρουμε ως πραγματικό το στοιχείο. Το ένα τρίτο του νερού χανεται σήμερα στον δρόμο!!!!!! Και νερό πόσιμο δεν έχουμε!!!!!!!Ωωωωωω διαχείριση!!!!!!

"Αντιπολίτευση στο facebook", όμως εμείς θα σας τα πούμε.

ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ!!!!! Εδώ και χρόνια αυτό!!!!! Και από ότι φαίνεται από την απάντηση της ΔΕΥΑΝ δεν μετράνε την κατανάλωση νερού των εκκλησιών.

Αληθινά δεν ξέρω πόσο χριστιανικό είναι αυτό. Να πληρώνουν οι εκκλησίες ρεύμα και τηλέφωνα και να μην πληρώνουν μερικές δεκάδες ευρώ η κάθε μία για τη κατανάλωση νερού. Να εισπράττουν μπόλικα από τους μπαμπάδες και τους νονούς στα βαφτίσια, αλλά το νερό της κολυμπήθρας να είναι δωρεάν. Πολυέλαιοι, λουλούδια, κορδέλες, χρυσαφικά, βαφτιστικά ένα σκασμό χρήματα, αλλά το πολύτιμο νερό ΔΩΡΕΑΝ!!!!

Ο Χριστός δίδαξε δικαιοσύνη και αλληλεγγύη. Δεν ξέρω πόσο χριστιανικό είναι να πληρώνουν έστω και με μειωμένο τιμολόγιο οι φτωχοί και άνεργοι και πλούσιες εκκλησίες να απαλλάσσονται.

Μάθετέ το. Απαλλάσσονται!!!! Συμφωνείτε; Είμαι βέβαιος ότι οι σωστοί ιερείς και οι πιστοί θα διαφωνούν

Διότι δεν γνωρίζω πόσο χριστιανικό είναι η Καθολική εκκλησία, η Μητρόπολη, ίσως κάποιο τζαμί τα επόμενα χρόνια να μην πληρώνουν.

Και αλήθεια, αφού δεν παίρνουν ενδείξεις πως ξέρουν ότι κάποιος δεν κλέβει παράνομα από κάποια εκκλησία;

"Αντιπολίτευση του facebook"!!!!!

Συγκεκριμένη πρόταση. Οι εκκλησίες να πληρώνουν το νερό. Και να μετράμε τις ενδείξεις

Πείτε αλήθεια. Το γνωρίζατε αυτό; Και με το χέρι στην καρδιά. Συμφωνείτε; Το θεωρείτε δίκαιο και χριστιανικό;

θα βγει εδώ από κάτω κάποιος καλός ιερέας ή επίτροπος να σχολιάσει και να πει ότι συμφωνεί με αυτό; Για να δω κάποιον να το υποστηρίζει

Κώστας Καράπαυλος