«Μήνυμα ενότητας» στη ΝΔ με κοινή παρουσία Μητσοτάκη, Καραμανλή και Σαμαρά σε εκδήλωση

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Μήνυμα ενότητας» στη ΝΔ με κοινή παρουσία Μητσοτάκη, Καραμανλή και Σαμαρά σε εκδήλωση

Οκτώβριος 13, 2021 - 16:41

Το απόγευμα της Τετάρτης στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» διοργανώνεται εκδήλωση με αφορμή τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Το «παρών» θα δώσουν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης με θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής, Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη» θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής.

Τους προσκεκλημένους (υπουργούς, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ) θα καλωσορίσουν οι κύριοι Πέτρος Μολυβιάτης και Αχιλλέας Καραμανλής, πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, αντιστοίχως.

Ο Αντώνης Σαμαράς, πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος, θα βρίσκεται επίσης εκεί.

«Αυτή η εκδήλωση έχει ένα συμβολισμό. Είναι μία εκδήλωση για να γιορτάσουμε πολλά γεγονότα: Την ενότητα του κόμματος, τα 47 χρόνια μας, την πορεία μας στην Ευρώπη, η οποία ας μην ξεχνάμε ότι διακυβεύτηκε πριν από μερικά χρόνια», σημείωσε σε συνέντευξή του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κ.Καραμανλής.

Το κυβερνών κόμμα επιχειρεί να «επικοινωνήσει» ένα μήνυμα ενότητας, παρά το γεγονός ότι πολλά μένουν να λυθούν σε πρακτικό επίπεδο ανάμεσα στους τρεις πολιτικούς άνδρες, όπως οι διαφορές στα εθνικά θέματα.