Αργολίδα: Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» & του Αγίου Αρτεμίου (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αργολίδα: Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» & του Αγίου Αρτεμίου (φωτο&βίντεο)

Οκτώβριος 20, 2021 - 16:40

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σήμερα Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, εορτάστηκε η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στo Ναύπλιο τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη  Αργολίδας Νεκταρίου, ενώ στη συνέχεια αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή ( βίντεο https://youtu.be/UXMpJY1Kmtg ) του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας τηρουμένων αυστηρά των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού, τα οποία βρίσκονται σε ισχύ.

Στην Ιερά Δοξολογία προς τιμήν του Αγίου Αρτεμίου συμμετείχαν Αξιωματικοί - Υπαξιωματικοί, υπηρετούντες και εργαζόμενοι στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, της Αστυνομικής Διευθύνσεως Αργολίδας. Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Ανδρέας Πουλάς, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος , ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης , ο νέος Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ναυπλίου Ηλίας Κωνσταντακόπουλος, η πολιτευτής Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιάννης Αθανασόπουλος, ο διοικητής του Νοσοκομείου Ναυπλίου Θοδωρής Βασιλόπουλος, καθώς και συνταξιούχοι του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία εκπροσώπων των Στρατιωτικών και Τοπικών Αρχών, Φορέων και Συλλόγων του Νομού.

Βίντεο εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» & του Αγίου Αρτεμίου https://youtu.be/nblcgst2UIU

Βίντεο ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής  https://youtu.be/UXMpJY1Kmtg

Βίντεο δήλωση του αστυνομικού υποδιευθυντή Δ.Α. Αργολίδας, Κωνσταντίνου Λαθούρη, για τον Εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» & του Αγίου Αρτεμίου https://youtu.be/rt4umgsRR1w

(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο: Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» & του Αγίου Αρτεμίου

ArgolidaPortal.gr Αργολίδα: Ημερήσια Διαταγή «Ημέρα της Αστυνομίας» & του Αγίου Αρτεμίου

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο - Δήλωση Κ. Λαθούρη για την «Ημέρα της Αστυνομίας» & του Αγίου Αρτεμίου