Χωρίς θεατές με Πανελλήνιο ο Διομήδης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χωρίς θεατές με Πανελλήνιο ο Διομήδης

Απρίλιος 24, 2013 - 21:36

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών θα εκτίσει η ομάδα μας το προσεχές Σάββατο 27 Απριλίου με αντίπαλο τον Πανελλήνιο στην Αγία Τριάδα.

Ο Πανελλήνιος είναι αδιάφορος καθώς έχει ήδη υποβιβαστεί, παρόλα αυτά η ομάδα μας παραμένει συγκεντρωμένη ώστε να μην συμβεί κάτι απρόοπτο στις εναπομείναντες αγωνιστικές και τεθεί σε κίνδυνο το απόλυτο πλεονέκτημα ενόψει των play-offs.

Με την ευκαιρία, η ομάδα του Διομήδη θα ήθελε να εκφράσει την θλίψη της και τον προβληματισμό της για τον υποβιβασμό του Πανελληνίου. Αυτό το δηλώνουμε με απόλυτη ειλικρίνεια και όχι για τους τύπους και θεωρούμε ότι κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να αισθάνονται όσοι αγαπούν πραγματικά το άθλημα της Χειροσφαίρισης στην Ελλάδα. Ο σύλλογος των Ολυμπιονικών είναι ένας από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους συλλόγους σε ολόκληρο τον Ελληνικό Αθλητισμό, ενώ στο handball ειδικότερα αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο με μεγάλη ιστορία και πολλές διακρίσεις (5 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα μεταξύ άλλων). Κατά την προσωπική μας άποψη ο Πανελλήνιος άλλαξε το ρου του αθλήματος στην Ελλάδα, ενώ την φανέλα του έχουν φορέσει κατά το παρελθόν κορυφαίοι Έλληνες χαντμπωλίστες μεταξύ των οποίων και οι δικοί μας πλέον Ζαραβίνας, Σαμαράς, Μαστορόγιαννης και Μάλλιος. 

Του ευχόμαστε ολόψυχα να ξεπεράσει όλα του τα προβλήματα και να επιστρέψει δυνατότερος και πρωταγωνιστής. Το Πρωτάθλημα της A1 Handball είναι φτωχότερο χωρίς τον Πανελλήνιο…