Super League 2: Οριστική αναβολή λίγες ώρες πριν από τη σέντρα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Super League 2: Οριστική αναβολή λίγες ώρες πριν από τη σέντρα

Οκτώβριος 30, 2021 - 13:29

Στις 15:00 ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Ωστόσο, μετά τη δικαίωση της Ζακύνθου, το απόγευμα της Παρασκευής (29/10) στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η οποία έφερε έντονες αντιδράσεις στους άλλους συλλόγους της κατηγορίας, η πρεμιέρα αναβλήθηκε.

Στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής αποφασίστηκε, μόλις τρεις ώρες πριν την έναρξη της 1ης αγωνιστικής, η αναβολή του πρωταθλήματος. Προφανώς, η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος παίρνει... μετάθεση για την επόμενη εβδομάδα και μάλιστα θα γίνει νέα κλήρωση στην οποία θα μπει η Ζάκυνθος.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν από το Διοικητικό Συμβούλιο, η Καβάλα ανακοίνωσε την απόφασή της να προσφύγει κι αυτή στο Διαιτητικό Δικαστήριο προκειμένου να κερδίσει τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα. 

Τελικά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 αποφάσισε την οριστική αναβολή της πρεμιέρας, την είσοδο της ομάδας του Ιονίου, αλλά και των «Αργοναυτών», με αποτέλεσμα η Ζάκυνθος να πηγαίνει στον νότιο όμιλο και η Καβάλα στον βόρειο. Αυτό σημαίνει πως οι δύο όμιλοι θα έχουν από 17 ομάδες, ενώ τη Δευτέρα (01/11) θα γίνει νέα κλήρωση και το πρωτάθλημα θα αρχίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο (06-07/11).

 

dikaiologitika.gr