Α1 Αργολίδας: Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι Αργοναύτης - Παναργειακός (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Α1 Αργολίδας: Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι Αργοναύτης - Παναργειακός (φωτο&βίντεο)

Νοέμβριος 08, 2021 - 20:42

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αργοναύτη και Παναργειακό για το πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας, του 2ου ομίλου , ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη  στο γήπεδο της Ν. Κίου.

Ο Παναργειακός προηγήθηκε με γκολ του Μπλάτσου στο 44 ' , σκορ ημιχρόνου 0-1. 

Στην επανάληψη και στο 53' ο Καμπιώτης έπεσε στη περιοχή έπειτα από επαφή με τον τερματοφύλακα του Παναργειακού , οι παίκτες των γηπεδούχων ζήτησαν πέναλτι όμως ο διαιτητής  έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 61' γκολ για τον Αργοναύτη με τον Γατσάκο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 78' ήρθε η ισοφάριση για τον Αργοναύτη, μετά από κόρνερ του Πάρη Κάπλατζη,  ο Παναγιώτης Κάπλατζης ( μπήκε αλλαγή στο 65')  με κεφαλιά ισοφάρισε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 90' ο Καμπιώτης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, όπου ο Κομπόσης τον ανέτρεψε και το πέναλτι δόθηκε από τον διαιτητή Χ. Βεργέτη.

Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο ίδιος παίκτης που το κέρδισε αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Διαιτητές Βεργέτης Χ., Βεργέτης Δ., Λουκάς Ν.

Αργοναύτης: (Γ. Νενεκούμης) Καλαλάς, Χαϊμάνης, Κουριώτης (46' Διδασκάλου), Μπόμπος, Γατσάκος, Λιαγκρής, Τσουρδίνης (65' Κάπλατζης Παναγιώτης - 82' Σκαλτσάς) Κάπλατζης Πάρις, Καμπιώτης , Ταραντίλης (70΄Δριμούρας) Σάκκουλης.

Παναργειακός (Δ. Μπατάκος): Κομπόσης, Διαμαντής,  Καραμάνος, Σελλής, Φλεβάρης Χρήστος, Μανδύλης, Μαρίνης, Κυριακόπουλος Ανδρέας,  Τσίρος, Μπλάτσος, Θεοδοσιάδης.

Στο γήπεδο βρίσκονταν αυξημένες δυνάμεις της Αστυνομίας ώστε να αποφευχθούν οποιαδήποτε παρατράγουδα.

 Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες φάσεις, τα  γκολ , το χαμένο πέναλτι και τη δήλωση του προπονητή του Αργοναύτη, Γιάννη Νενεκούμη  https://youtu.be/HFIeG-8k7Ds

 

ArgolidaPortal.gr Α1 Αργολίδας: Αργοναύτης - Παναργειακός 1-1, φάσεις, γκολ και το χαμένο πέναλτι