Καταφεύγουν στη δικαιοσύνη οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί από το Άργος και το Ναύπλιο (pics,vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καταφεύγουν στη δικαιοσύνη οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί από το Άργος και το Ναύπλιο (pics,vid)

Νοέμβριος 09, 2021 - 19:22

Στο Τριμελές Διοικητικό Εφετείο βρέθηκαν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Τρίπολης και οι υγειονομικοί από τα νοσοκομεία Άργους, Ναυπλίου, Ζακύνθου και του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, ζητώντας να επιστρέψουν στις θέσεις τους στα νοσοκομεία και να παύσει η αναστολή εργασίας στην οποία έχουν τεθεί από 1η Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Κωστάκης Δημήτρης βιολόγος από την αιμοδοσία Άργους,  εκπροσωπώντας τους υγειονομικούς των νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου, που έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας από την 1η Σεπτεμβρίου , μίλησε για τους αγώνες που έχουν δώσει κατά τις υποχρεωτικότητας, αλλά και για τους λόγους που είναι αντίθετος στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Μπήκαμε σε αναστολή άδικα και το «εγκληματικό» μέτρο της κυβέρνησης βάζει σε κίνδυνο το δημόσιο σύστημα υγείας

Οι εργαζόμενοι ζητούν να επιστρέψουν στις θέσεις τους και να κάνουν όπως όλοι οι εργαζόμενοι 2 rapid test κάθε εβδομάδα.

Ο κ. Μπομπάνης Φώτης δικηγόρων των 40 περίπου  υγειονομικών Άργους – Ναυπλίου – Ζακύνθου μας μίλησε για την διαδικασία εκδίκασης της προσωρινής διαταγής η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες. 

«Αν το δικαστήριο λειτουργήσει χωρίς κυβερνητικές πιέσεις θα πρέπει να μας χορηγήσει την προσωρινή διαταγή, γιατί εμείς αμφισβητούμε της εγκυρότητας των πράξεων αναστολής» είπε ο κ. Μπομπάνης ζητώντας να σταματήσει η υποκρισία  και οι εργαζόμενοι να επανέλθουν στην θέση τους και να αποκατασταθεί η νομιμότητα.

Στην συνέχεια συζητήθηκε η υπόθεση των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Τρίπολης, για την υπόθεση μίλησε η δικηγόρος κυρία Τσέλιου Παναγιώτα η οποία βρέθηκε στο τριμελές διοικητικό εφετείο όπου και εκδικάστηκε η αίτηση αναστολής κατά των ατομικών διοικητικών πράξεων σύμφωνα με τις οποίες τέθηκαν σε αναστολή και παύση μισθού.

Η κυρία Τσέλιου δήλωσε αισιόδοξη για την έκβαση της υπόθεσης, μιας και το δίκαιο είναι με το μέρος τους.

Τέλος, ο κ. Σαράντος Μπούζος μέλος των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ στην Τρίπολη δήλωσε ότι δεν είναι κατά του εμβολίου, αλλά είναι κατά της υποχρεωτικότητας, ζητώντας να τους επιτρέψουν να δώσουν την μάχη στο ΕΚΑΒ, κάνοντας δύο rapid test την εβδομάδα, όπως όλοι οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Ακολουθεί βίντεο

ArcadiaPortal.gr Τρίπολη: Καταφεύγουν στη δικαιοσύνη οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί