Α. Πουλάς: Ο πολύπαθος κλάδος της εστίασης δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το οικονομικό βάρος της υγειονομικής κρίσης (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Α. Πουλάς: Ο πολύπαθος κλάδος της εστίασης δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το οικονομικό βάρος της υγειονομικής κρίσης (βίντεο)

Νοέμβριος 16, 2021 - 19:37

Τα χρόνια της πανδημίας ο κλάδος της εστίασης γνώρισε πρωτόγνωρη κρίση και οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι σε αυτόν βρέθηκαν σε δεινή οικονομική κατάσταση λόγω αναστολής λειτουργίας και περιοριστικών μέτρων.

Μπροστά στα νέα μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι του κλάδου βλέπουν και πάλι τον τζίρο τους να μειώνεται και τον χειμώνα που απλώνεται μπροστά τους εξαιρετικά δύσκολο.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντί να τους στηρίξει τους αφήνει απροστάτευτους ενώ παράλληλα τους έχει πετάξει και το μπαλάκι των ελέγχων τήρησης των μέτρων.

Ο πολύπαθος κλάδος της εστίασης δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το οικονομικό βάρος της υγειονομικής κρίσης.

Η κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να ανταποκριθεί στα δίκαια αιτήματά του και να λάβει αντισταθμιστικά μέτρα προκειμένου να μετριάσει τη ζημιά που υφίσταται ο κλάδος από τους νέους περιορισμούς.

Εμείς θα είμαστε δίπλα τους. Ήμασταν πάντα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Ανδρέας Πουλάς - Βουλευτής Αργολίδας

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο - Δήλωση του Ανδρέα Πουλά για την απεργία των επαγγελματιών εστίασης