Οικογενειακή Βόλτα με Ποδήλατα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οικογενειακή Βόλτα με Ποδήλατα

Μάιος 02, 2013 - 13:22

Στις 28 Απριλίου 2013 ο Σύλλογος Οδός Ονείρων πραγματοποίησε την "Οικογενειακή Βόλτα με Ποδήλατα", από τη Λαϊκή Αγορά Άργους και προορισμό το Κεφαλάρι. Η παρέα μας συνάντησε και αγκάλιασε τα παιδιά του 3ου Δημοτικού σχολείου Άργους , που συνόδευαν γονείς και ο  διευθυντής τους καθώς και παιδιά απο το 4ο Γυμνάσιο Άργους. Μοιραστήκαμε τις μπάλες μας και τα σκοινάκια μας και γίναμε "παιδιά" μαζί με τα παιδιά..

 Ο Σύλλογος Οδός Ονείρων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους καθηγητές και ιδιαιτέρως το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου οι οποίοι μας έδωσαν πολύτιμη βοήθεια στην ασφαλή επιστροφή μας στο Άργος ακολουθώντας τη πορεία της ποδηλατοδρομίας με αυτοκίνητα.

   Επίσης ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Ερυθρό Σταυρό και συγκεκριμένα στους Σαμαρείτες : Παπαδοπούλου Ελένη, Ζαφειράκου Χριστίνα, Στεφάνου Δημήτρη, και Ψύχα Άννα οι οποίοι επίσης ακολούθησαν απο την αρχή τη ποδηλατοδρομία έως και την επιστροφή μας με αυτοκίνητα και το κατάλληλο  εξοπλισμό ,  για την ασφαλή διεξαγωγή της βόλτας μας. 
Η χαρά ήταν μεγάλη. Το γέλιο και το παιχνίδι άφθονο. Οι ντοματούλες και τα τσουρέκια νοστιμότατα.
Εις το επανειδήν...