Νίκας: Το έργο των απορριμμάτων έχει μείνει λίγο πίσω (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νίκας: Το έργο των απορριμμάτων έχει μείνει λίγο πίσω (βίντεο)

Δεκέμβριος 10, 2021 - 21:18

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, από το κεντρικό κτίριο της περιφέρειας στην Τρίπολη.
 
Πολλά είναι τα θέματα που ανέπτυξε ο περιφερειάρχης, μεταξύ αυτών και η διαχείριση των απορριμμάτων και οι εξελίξεις για το έργο ΣΔΙΤ.
 
Ο κ. Νίκας παραδέχτηκε ότι υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση στο έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων το οποίο, όπως είχε προαναγγείλει θα παραδιδόταν τμηματικά από τις αρχές αυτού του μήνα, ξεκινώντας από την μονάδα στην Παλαιόχουνη.

Ο περιφερειάρχης απέδωσε την μικρή καθυστέρηση στις συνεδριάσεις του ελεγκτικού συνεδρίου. Η συνεδρίαση που το αφροά θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου.
 
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην καλή συνεργασία της περιφέρειας με τον ΦΟΔΣΑ, τονίζοντας ότι η καθυστέρηση αυτή θα είναι περίπου 15 ημερών.
 
«Το εργοστάσιο στην Παλαιόχουνη έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, όπως και η δομή στην Αργολίδα, η Σκάλα όμως είναι ακόμα πιο πίσω»
 
Τέλος, ο κ. Νίκας ξεκαθάρισε ότι η κάθε μονάδα θα λαμβάνει όσα απορρίμματα αναφέρει η σύμβαση του έργου, ούτε κιλό παραπάνω, εκτός αν υπάρξει υπουργική απόφαση και πολύ μεγάλη ανάγκη, αλλά αυτό θα είναι προσωρινό.

ΑrcadiaPortal.gr Ενημέρωση Νίκα για απορρίμματα και ΣΔΙΤ