Ο Μητσοτάκης προανήγγειλε αλλαγές στα ωράρια της εστίασης από τις αρχές του 2022

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Μητσοτάκης προανήγγειλε αλλαγές στα ωράρια της εστίασης από τις αρχές του 2022

Δεκέμβριος 21, 2021 - 12:39

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Επέκταση της τηλεργασίας και νυχτερινό lockdown όπως στην Ολλανδία στην εστίαση και την διασκέδαση για τις αρχές του 2022 προανήγγειλε μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η δεύτερη φάση της άμυνας μας αφορά τις πρώτες εβδομάδες του 2022. Και ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας έχουμε στη διάθεσή μας ένα εύρος επιλογών, όπως η επέκταση της τηλεργασίας, οι ρυθμίσεις ωραρίων στην εστίαση και την διασκέδαση. Όχι, πάντως, αναστολή της λειτουργίας των σχολείων. Όλα όμως, το τονίζω αυτό, θα κριθούν από τα τότε δεδομένα. Καμία απόφαση δεν έχει ακόμα ληφθεί», πρόσθεσε, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Παράλληλα επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Α. Τσίπρα, χωρίς να τον κατονομάσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά λυπάμαι για ένα κόμμα που, σε αντίθεση με όσα έλεγε ο αρχηγός του πριν από λίγο καιρό, επιλέγει να γίνει συνειδητός υπονομευτής της χώρας. Απέρριπτε τις κάλπες όταν η πανδημία υποχωρούσε και τις ζητάει τώρα που η Όμικρον επιτίθεται. Κρίμα. Όμως η υγεία των Ελλήνων είναι πάνω από κόμματα και από τις διαφορές τους. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι οι πολίτες αδιαφορούν τελικά για όσους αδιαφορούν για το κοινό καλό», πρόσθεσε.