Χαρίτσης από Άργος: Να γίνουν εκλογές για να φύγει αυτή η Κυβέρνηση και να υπάρξει μια προοδευτική διέξοδος (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χαρίτσης από Άργος: Να γίνουν εκλογές για να φύγει αυτή η Κυβέρνηση και να υπάρξει μια προοδευτική διέξοδος (φωτο&βίντεο)

Δεκέμβριος 22, 2021 - 00:30

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Συνέντευξη τύπου και σύσκεψη εργασίας με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλο και εκπροσώπους οικονομικών φορέων ,πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης ο Τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αργολίδα.

Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως «η κατάσταση στο υγειονομικό και στο οικονομικό πεδίο έχει φτάσει στο απροχώρητο, γι’ αυτό και ο Αλέξης Τσίπρας το περασμένο Σάββατο κατέθεσε επισήμως το αίτημα να υπάρξει πολιτική αλλαγή. Να γίνουν εκλογές για να φύγει αυτή η Κυβέρνηση και να υπάρξει μια προοδευτική διέξοδος στα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία δύο χρόνια».

Μετά τη συνέντευξη τύπου, ακολούθησε σύσκεψη εργασίας με εκπροσώπους οικονομικών φορέων στο Επιμελητήριο Αργολίδας.

Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Τάκης Παπαϊωάννου, οι πολιτευτές Γιώργος Γαβρήλος και Πάνος Νικολαράκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Καρούζος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άργους-Μυκηνών Νίκος Κοντός και Γιάννης Λυκοσκούφης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας Φώτης Κολεβέντης και στελέχη του κόμματος.

Βίντεο συνέντευξη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλου, του Τομεάρχη Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση και του Βουλευτή Γιάννη Γκιόλα https://youtu.be/RpoaM-2pVTA

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

 

Συνέντευξη Φώτη Δαμούλου, Αλέξη Χαρίτση ,Γιάννη Γκιόλα στο Επιμελητήριο Αργολίδας