Πετράκος: Ο πιο διαπλεκόμενος υπουργός είναι ο Λιβανός

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πετράκος: Ο πιο διαπλεκόμενος υπουργός είναι ο Λιβανός

Δεκέμβριος 23, 2021 - 17:50

Επίθεση εναντίον του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού εξαπέλυσε ο Θανάσης Πετράκος, επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2022, με αφορμή τη ζημία που υφίστανται οι σταφιδοπαραγωγοί της Κορινθίας.

Ο κ. Πετράκος στην αρχή της τοποθέτησής του ευχήθηκε κοινωνική δικαιοσύνη, και ζήτησε από το πρόεδρο το ΠεΣυ να περάσει ένα μήνυμα στον κόσμο και να εμπιστευθεί την επιστήμη. Ακόμα, ζήτησε να δηλώσει το ΠεΣυ τη συμπαράστασή του στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας για τους προπηλακισμούς που δέχθηκε.

Δεν πρέπει να αυτοθαυμάζεστε. Για μία ακόμα φορά, επιβεβαιώνεται ότι παρά τα όσα λέγονται, είμαστε σε σκληρό μνημονιακό καθεστώς.

Η κυβέρνηση παρακρατά 35 εκατ. ευρώ και αυτή τη χρονιά. Στο ΠΔΕ, βλέπουμε ξεκάθαρα την αντιαναπτυξιακή πολιτική της κυβέρνησης. Φέτος είναι το 4,2% του ΑΕΠ. Βαριά αντικοινωνικός ο προϋπολογισμός, της φτώχειας και της μιζέριας.

Είναι ξεφτίλα. Το Παρατηρητήριο γράφει ουσιαστικά «κάνουμε τη χάρη και σας τον εγκρίνουμε γιατί τουλάχιστον είναι ισοσκελισμένος»...

«Ο πιο διαπλεκόμενος υπουργός που έχει υπάρξει σε αυτή τη χώρα, ο κ. Λιβανός, αυτός ο τύπος ο άθλιος, ο καταστροφέας, ο εγκληματίας, που κατέστρεψε τη σταφίδα, που αποδέχεται ότι τώρα η σταφίδα θα πάει 1,40, αυτόν πιστέψατε. Θα θέσουμε θέμα αναθεώρησης του προϋπολογισμού, για να δώσει η Περιφέρεια τα χρήματα στους σταφιδοπαραγωγούς. αφού ακολούθησαν με θρησκευτική ευλάβεια τον κ. Λιβανό και πίστεψαν τον κ. Μαρλαφέκα, τον επιχειρηματία. Να πληρωθούν 3 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια στους σταφιδοπαραγωγούς», είπε ο κ. Πετράκος. 

Ο πρόεδρος του ΠεΣυ ζήτησε να μην γίνει αναφορά στη λέξη «εγκληματίας», και ο κ. Πετράκος χαρακτήρισε τον κ. Λιβανό «νεκροθάφτης της σταφίδας και των σταφιδοπαραγωγών».