Έξαρση κρουσμάτων: Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου και «επιστροφή» Τσιόδρα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έξαρση κρουσμάτων: Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου και «επιστροφή» Τσιόδρα

Δεκέμβριος 28, 2021 - 20:47

Στις 09:30 της Τετάρτης (29/12) θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τον κορωνοϊό και τη μετάλλαξη Όμικρον, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά και την εκτόξευση των κρουσμάτων στη χώρα μας. 

Στη σύσκεψη έχει κληθεί και ο Σωτήρης Τσιόδρας και η ηγεσία του Υπ. Υγείας.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 12:00 το μεσημέρι η Επιτροπή θα συνεδριάσει προκειμένου να εισηγηθεί στην κυβέρνηση αν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για τις 3 Ιανουαρίου, θα πρέπει να ληφθούν τώρα με βάση και τη νέα επιδημιολογική εικόνα της χώρας μετά και το σοκαριστικό αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων που κατέγραψε σήμερα ο ΕΟΔΥ.

H διαχείριση της πανδημίας στη χώρα, περνάει πλέον σε κρίσιμο επίπεδο και φέρνει νέες πολιτικές κόντρες.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε “μύνημα” προς Μητσοτάκη να αφήσει τις διακοπές του και τις… “ανοησίες για μεταχρονολογημένα μέτρα και να λάβει άμεσα τα ουσιαστικά μέτρα”!

Ακολούθησε απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία πρόταση και καμία θέση για όλη αυτή την κατάσταση.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίσπευση των μέτρων και ίσως ότι… θα κάνουμε παραμονή Πρωτοχρονιάς με κλειστή εστίαση μετά τα μεσάνυχτα, αφού παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση ήθελε τα μέτρα να τεθούν σε εφαρμογή από τις 3 Ιανουαρίου, η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας δεν αφήνει περιθώρια.