Λυκουρέντζος: Άμεσα οι αποζημιώσεις των ελαιοκαλλιεργειών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Λυκουρέντζος: Άμεσα οι αποζημιώσεις των ελαιοκαλλιεργειών

Ιανουάριος 12, 2022 - 15:47

Ανδρέας Λυκουρέντζος, Πρόεδρος ΕΛΓΑ: Οι άδικες αξιολογήσεις της αντιπολίτευσης,η μικροψυχία και η εριστική συμπεριφορά ορισμένων αιρετών παραγόντων ακυρώνονται με την συνέπεια σε λόγους και έργα και με την αποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης του Πρωθυπουργού κ.Κυριάκου Μητσοτάκη και του ΕΛ.Γ.Α.

Κατόπιν συνεργασίας και συστηματικής προσπάθειας του Υπουργού κ.Σπήλιου Λιβανού,του Υφυπουργού κ.Χρήστου Τριαντόπουλου και του Προέδρου του ΕΛ.Γ.Α.,σε χρονικό διάστημα μικρότερο των έξη μηνών υπολογίστηκαν οι αποζημιώσεις ανά δικαιούχο,ψηφίστηκε η αναγκαία νομοθεσία και εντός των επόμενων ημερών θα καταβληθούν στους αγρότες μας.

Οριστικοποιήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής,το ύψος των αποζημιώσεων για τις ζημιές από την πύρινη λαίλαπα του περασμένου Καλοκαιριού για όλες τις δενδροκαλλιέργειες-κυρίως ελαιόδενδρα αλλά και αμπέλια-μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.Γ.Α. της 21ης Δεκεμβρίου 2021 και την αποδοχή της εισηγήσεως του από την Κυβερνητική Επιτροπή Κρατικής Αρωγής.