Γεωργιάδης: Μιλάει ο Τσίπρας για καταστροφές μετά τη Μάνδρα και το Μάτι;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γεωργιάδης: Μιλάει ο Τσίπρας για καταστροφές μετά τη Μάνδρα και το Μάτι;

Ιανουάριος 28, 2022 - 16:43

Ως μια κίνηση πανικού λόγω των δημοσκοπήσεων χαρακτήρισε την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ..

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης της Βουλής στην κυβέρνηση και δεν υπάρχει καμία αγωνία για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.  Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η πρόταση μομφής ήταν αναμενόμενη, καθώς είχε κυκλοφορήσει στους διαδρόμους της Βουλής ότι συζητιέται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Την ώρα που έκανε ο κ. Τσίπρας την πρόταση δυσπιστίας κι έλεγε ότι είμαστε η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών, ο πρωθυπουργός της χώρας συναντιόταν στο Μέγαρο Μαξίμου με τον νούμερο ένα τραπεζίτη της γης, της JP Morgan, ο οποίος αποφάσισε να φέρει 1,1 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέσω της μεγάλης επένδυσης της Viva Wallet», σημείωσε. 

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα εστιάζοντας στους νεκρούς που υπήρχαν στην Μάνδρα και το Μάτι. «Ναι υπήρξαν προβλήματα στη διαχείριση αυτού του χιονιά, ναι υπήρξαν προβλήματα το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές, ναι υπήρξαν προβλήματα πέρυσι στη Μήδεια. Υπήρξαν νεκροί; Όχι. Είσαι ο Τσίπρας και η Δούρου κι έχεις τη Μάνδρα και το Μάτι και μιλάς για καταστροφή σε αυτή τη χώρα; Η επιτυχία της κυβέρνησης είναι ότι σε όλες τις καταστροφές δεν έχει χαθεί ούτε μια ανθρώπινη ζωή», υπογράμμισε. 

Επανέλαβε δε ότι οι εκλογές θα γίνουν στη λήξη της τετραετία, καθώς η κυβερνητική πλειοψηφία είναι απολύτως συμπαγής και τις δημοσκοπήσεις προηγείται με «double score».