Κυψέλη: Δολοφόνησε το 7χρονο αγοράκι της και για 5 χρόνια το έκρυβε στη βεράντα της

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κυψέλη: Δολοφόνησε το 7χρονο αγοράκι της και για 5 χρόνια το έκρυβε στη βεράντα της

Φεβρουάριος 12, 2022 - 14:52

Ακόμα και η πιο νοσηρή φαντασία δεν ξεπερνά την πραγματικότητα, κάποιες φορές. Μια υπόθεση παιδοκτονίας ήρθε στο φως το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου και σε αυτή την υπόθεση ένα αγόρι 7 ετών δολοφονήθηκε από τη μητέρα του η οποία έκρυβε τα λείψανά του στη βεράντα επί πέντε έτη.

Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, η μητέρα  δολοφόνησε μαζί με τον Πολωνό σύντροφο της το 7χρονο αγοράκι της και για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε το πτώμα του στην εργαλειοθήκη στην βεράντα του σπιτιού τους.

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου συνελήφθη η Ελληνίδα μητέρα και ο Πολωνός εραστής της, ομολόγησαν την πράξη τους και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Η φρικαλέα ιστορία, ξεκινάει πέντε χρόνια πριν.

Τότε που το 7χρονο αγοράκι εξαφανίσθηκε και η Ελληνίδα μητέρα ισχυρίστηκε ότι το παιδί το είχε ο πατέρας του, πρώην σύζυγος του του στην Πολωνία. Οι αστυνομικοί όμως δεν πείστηκαν, έψαξαν την υπόθεση και όταν διαπίστωσαν πως το παιδάκι ήταν θαμμένο σε μια εργαλειοθήκη στην βεράντα του διαμερίσματος στην οδό Αστυπάλαιας στην Κυψέλη.

Οι δράστες έχουν ομολογήσει, υπογραμμίζει η εφημερίδα.