Τρεις αναρτήσεις «καρφιά» του Κύρτσου για τον Μητσοτάκη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τρεις αναρτήσεις «καρφιά» του Κύρτσου για τον Μητσοτάκη

Φεβρουάριος 21, 2022 - 12:26

φωτογραφία Eurokinissi-Γιώργος Κονταρίνης

Ο διαγραφείς ευρωβουλευτής έκανε τρεις επικριτικές αναρτήσεις στο Twitter το πρωί της Δευτέρας (21/2), στοχεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα κάνει λόγο για «αυταρχισμό» Μητσοτάκη, τον χαρακτηρίζει «αλαζόνα» και προβλέπει ότι θα χάσει την πρωθυπουργία.

«Τους πολίτες που ήλθαν σε επαφή μαζί μου μετά τη διαγραφή μου απασχολούν κυρίως: Οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού. Το κύμα ακρίβειας. Η προοπτική της οικονομίας. Η καθημερινότητα του πολίτη. Η πανδημία. Ο αυταρχισμός Μητσοτάκη, συστήματος εξουσίας. Δυναμικά μαζί τους!», σημείωσε ο κ. Κύρτσος στην πρώτη του ανάρτηση.

Σε δεύτερο tweet του εκτίμησε ότι πλησιάζει το τέλος της διακυβέρνησης Μητσοτάκη και πως οι ψίθυροι εντός της ΝΔ θα γίνουν… φωνές: «Το τέλος της περιόδου Μητσοτάκη είναι πολύ πιο κοντά απ ότι νομίζει ο ίδιος και οι ιδιοτελείς υποστηρικτές του. Όταν πάει σε εκλογές θα χάσει την πρωθυπουργία με απαίτηση των κομμάτων. Θα αρχίσουν και τα όργανα στη ΝΔ. Αυτά που σήμερα ψιθυρίζουν στη ΝΔ θα του τα φωνάζουν..», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε τρίτη του ανάρτηση, ο κ. Κύρτσος αποκαλεί «αλαζόνα» τον πρωθυπουργό και βάζει στο στόχαστρο στενούς του συνεργάτες:

«Το πρόβλημα κυβέρνησης δεν είναι η αποτυχία της-δεν υπάρχουν εγγυήσεις επιτυχίας-αλλά η αδυναμία διορθωτικών κινήσεων. Ο αρχηγός αλαζόνας, στον κόσμο του. Οι 3 του Μαξίμου ιδιοτελείς, δεν κάνουν όλοι ένα στέλεχος. Οι οικονομικοί δεν είδαν ακρίβεια ψάχνουν πλούσιους στα πρατήρια».