Απάντηση Αντωνίας Μπούζα για τον υβριστικό χαρακτηρισμό της κυρίας Καλογεροπούλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Απάντηση Αντωνίας Μπούζα για τον υβριστικό χαρακτηρισμό της κυρίας Καλογεροπούλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Φεβρουάριος 25, 2022 - 19:42

Έχοντας στο νου τη λαϊκή ρήση  «το κακό το ξύδι, τα’ αγγειό χαλάει» οφείλω να απαντήσω δημόσια και όχι μόνο μέσω «Facebook», στον υβριστικό χαρακτηρισμό προς το πρόσωπό μου, της ορισμένης από τον κ.Νίκα υπεύθυνης τουρισμού κας Καλογεροπούλου.

H συνεργάτης του κ.Νίκα ανήρτησε στο «Facebook» άποψη ιδιοκτήτριας εβδομαδιαίας free press εφημερίδας που αφορούσε κριτική, εμπλουτισμένη  με δικό της υβριστικό σχολιασμό, σχετικά με την άσκηση δημόσιας πολιτικής κριτικής στην Περιφερειακή Αρχή, με θέμα τη μεγάλη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (ΜΙΤΤ) που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα, 

Επαναλαμβάνω εκ νέου ότι είναι αδιανόητο να αποφασίζει ο κ.Νίκας , για την εξωτερική πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις της Χώρας και να μην αφήνει αυτό το δικαίωμα στους αρμόδιους Κυβερνητικούς παράγοντες που έχουν τη γνώση και την ευθύνη.

Αν αυτό είναι πολιτική ευφυΐα ή πολιτική ανοησία, θα το δούμε εν καιρώ.

Φυσικά και αποδέχομαι την οποιαδήποτε κριτική, οφείλω όμως να ενημερώσω τους πολίτες, πως η Περιφέρεια,  δαπανά μεγάλα ποσά για τη συνδρομή της συγκεκριμένης free press εφημερίδας καθώς και για αναθέσεις μέσω ΤΑΠΤοΚ,  στη συγκεκριμένη αρθρογράφο.

Προβληματίζομαι ιδιαίτερα, πως είναι δυνατόν να πληρώνονται συνδρομές σε εφημερίδα που εκδίδεται ως free press και μοιράζεται δωρεάν και μάλιστα με ποσά, μεγαλύτερα από τις συνδρομές που πληρώνονται για μεγάλες ημερήσιες Περιφερειακές εφημερίδες, οι οποίες πωλούνται στα περίπτερα.

Σε ό,τι αφορά όμως, το χαρακτηρισμό «κόρακα» της κας Καλογεροπούλου προς στο πρόσωπό μου, της στέλνω σαφές μήνυμα ως απάντησή μου:

«Αν κα Καλογεροπούλου αισθάνεστε πολιτικό «πτώμα» και φοβάστε τα κοράκια δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό. Το βέβαιο είναι ότι βρίσκεστε σε πολιτική «αποσύνθεση» και ευτυχώς που πολύ γρήγορα οι Πελοποννήσιοι πολίτες θα απαλλαγούν από την παρουσία σας.».

 

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕ.ΣΥ.Π.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ