Ναύπλιο: Μνημόσυνο για τους πεσόντες Αστυνομικούς και Στρατιωτικούς (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναύπλιο: Μνημόσυνο για τους πεσόντες Αστυνομικούς και Στρατιωτικούς (φωτο&βίντεο)

Φεβρουάριος 26, 2022 - 13:27

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας πραγματοποίησε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022  μνημόσυνο στο στρατιωτικό νεκροταφείο Ναυπλίου, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Αστυνομικών που θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος και υπέρ των πεσόντων Αξιωματικών – Οπλιτών στους αγώνες του Έθνους

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος.

Ακολούθησε Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών, που βρίσκεται στη Διεύθυνση Αστυνομία Αργολίδας.

Παραβρέθηκαν, οι Βουλευτές Γιάννης  Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης , ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης , ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου  Παναγιώτης Πούπουζας,  ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Ευάγγελος Πιπέρης, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Μάριος Ρέσκος, αστυνομικοί , στρατιωτικοί ,πολίτες, και συγγενείς των θυμάτων.

Μετά το μνημόσυνο, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στις προθήκες με ιστορικά κειμήλια που έχει δημιουργήσει ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας. 

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο: Μνημόσυνο για τους πεσόντες Αστυνομικούς και Στρατιωτικούς