Ο Διομήδης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ το Σάββατο 5/3

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Διομήδης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ το Σάββατο 5/3

Μάρτιος 04, 2022 - 17:18

φωτογραφία Eurokinissi

Διομήδης - ΠΑΟΚ (6η αγωνιστική πλέι οφ) Σάββατο 5/3/2022 ώρα 12.30 Ν.Κίος.

Η μάχη των πλει οφ συνεχίζεται με τους Λύκους να δίνουν ακόμα ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον στόχο της Ευρωπαϊκής εξόδου αναμένεται να δείξουν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους και να αγωνιστούνε με το γνωστό πείσμα και πάθος τους.

Στο πλευρό τους αυτή τη φορά θα είναι περισσότεροι φίλοι της ομάδας, μιας και η επιτρεπόμενη πληρότητα του γηπέδου έχει αυξηθεί στο 50% της συνολικής χωρητικότητας.

Για τον σπουδαίο αυριανό αγώνα μας μίλησε ο Γρηγόρης Τζίμπουλας:

«Αναμένεται ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στην έδρα μας ,το οποίο θέλουμε πολύ να κερδίσουμε για να πάρουμε τους δυο βαθμούς . Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα ανταγωνιστική, έμπειρη και με ομοιογένεια. Από την μεριά μας δουλέψαμε στα κομμάτια της άμυνας μας και της επίθεσης, ώστε να τον αντιμετωπίσουμε με πολύ πάθος ενέργεια αλλά και ηρεμία . Πιστεύω θα είναι ένα ματς ντέρμπι και θα κερδίσει οποίος το θέλει περισσότερο και περιορίσει τα λάθη του στο ελάχιστο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, μιας κ πλέον επιτρέπεται να εισέλθει περισσότερος κόσμος και τον προσκαλούμε να μας στηρίξει όπως κάνει πάντα. Στην αυριανή μας προσπάθεια η ενίσχυση του και η η στήριξη του θα είναι καταλυτική.»

Diomidis Handball Club