Με στόχο την πρόκριση στα τελικά ο Γ.Σ.Α.

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με στόχο την πρόκριση στα τελικά ο Γ.Σ.Α.

Μάρτιος 08, 2012 - 09:16

φωτογραφία eurokinissi-MotionTeam Βασίλης Βερβερίδης

Στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους θα διεξαχθεί το τριήμερο Παρασκευή 9,Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Μαρτίου η ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων στο βόλεϊ.
Στους αγώνες αυτούς συμμετέχει και ο ΓΣΑ πρωταθλητής της περιφέρειας Πελοποννήσου.Συγκεκριμενα στο Άργος θα διεξαχθεί ο 2ος όμιλος πού συμμετέχουν τέσσερες ομάδες ο ΓΣΑ,ο Λαρισαικος ο Ηρακλής Κηφισιας και η Φ.Ε.Ιωαννινων.
Ο 1ος όμιλος διεξάγεται στο κλειστό του Ρεντη στον Πειραιά και συμμετέχουν οι ομάδες Ηρακλής Θεσσαλονίκης,Αθλεση Ηρακλείου,Ολυμπιακός Πειραιως και ο πρωταθλητής Μακεδονίας.
Στα τελικά περνούν από κάθε όμιλο οι δυο πρώτες ομάδες και φυσικά στόχος της ομάδας του Άργους είναι η πρόκριση στα τελικά αν και φυσικά όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι πολύ ισχυρές.
Στο Άργος καθημερινά θα γίνονται δυο παιχνίδια,την Παρασκευή η έναρξη θα γίνει στις 5μμ με τον αγώνα ΓΣΑ-ΦΕ Ιωαννινων και στις 7μμ μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Λαρισαϊκό και Ηρακλή Κηφισιάς.
Το Σάββατο στις 3μμ παίζουν τα Ιωαννινα με τον Ηρακλή Κηφισιάς και στις 5μμ ο ΓΣΑ απέναντι στον Λαρισαϊκό.
Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή οπού στις 1μμ παίζει ο Λαρισαϊκός με τα Ιωαννινα και στις 3μμ ο ΓΣΑ απέναντι στην πιο ισχυρή ομάδα του τουρνουά τον Ηρακλή Κηφισιάς.
(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος)