Έναρξη σειράς ομιλιών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο Μαλλιαροπούλειο (pics,vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έναρξη σειράς ομιλιών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο Μαλλιαροπούλειο (pics,vid)

Απρίλιος 07, 2022 - 08:56

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το δίμηνο αφιερωμένο στην τεχνολογία και στην επιστήμη από το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Οι ομιλίες θα γίνονται κάθε Τετάρτη του Απριλίου και του Μαΐου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Τη Τετάρτη 6 Απριλίου διεξάχθηκε η πρώτη ομιλία με θέμα  «Έξυπνες Πόλεις & Έξυπνη διαβίωση στον Δήμο της Τρίπολης» με ομιλήτριες τη κυρία Δρ. Παρασκευή Ραυτοπούλου, Διδάσκουσα στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και την κυρία Αικατερίνη Σιάμπου, Διευθύντρια Προγραμματισμού Ανάπτυξης Οργάνωσης και Πληροφορικής στον Δήμο Τρίπολης.

Η κυρία Παρασκευή Ραυτοπούλου δήλωσε ότι το πανεπιστήμιο της πόλης κάνει άνοιγμα προς την κοινωνία, παρουσιάζοντας επιστημονικά θέματα απλά και εκλαϊκευμένα προς όλο το κοινό. Καλεί όσο περισσότερο κόσμο να πάει στο Μαλλιαροπούλειο για να ενημερωθεί και να λύσει τις απορίες του σχετικά  με ζητήματα τεχνολογίας.

Θέμα της σημερινής ομιλίας ήταν τι είναι οι ευφυείς πόλεις και γιατί αποτελούν μονόδρομο στην εποχή που ζούμε, ώστε να βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής μας και για να σώσουμε το περιβάλλον από την καταστροφή που έχουμε δημιουργήσει.

Στην ομιλία παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Τρίπολης κυρία Ελένη Καρούντζου.

ArcadiaPortal.gr Έναρξη σειράς ομιλιών του Παπελ στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο