Βόμβα στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βόμβα στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών

Ιούνιος 07, 2013 - 09:45

φωτογραφία eurokinissi-Τατιάνα Μπόλαρη

Ισχυρή έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε στις 4.40 τα ξημερώματα στο ΙΧ αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Διομήδου 3 και Αγ. Βαρβάρας ,στη Δάφνη.

Στις 4.15 άγνωστος τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ant1» και στην ιστοσελίδα «Zougla» και προειδοποίησε για την έκρηξη, δίνοντας χρονικό περιθώριο 20 λεπτών.

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και πράγματι η έκρηξη σημειώθηκε στο χρόνο που είχε δώσει ο άγνωστος που τηλεφώνησε.

Η έκρηξη ήταν ισχυρή και διέλυσε το αυτοκίνητο κάτω από το οποίο είχε τοποηθετηθεί ο μηχανισμός, ενώ έσπασαν τα τζάμια πολυκατοικιών και προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα αυτοκίνητα. Από την ισχυρή έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά μία γυναίκα στο μέτωπο, η οποία περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο.

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό ενώ ακόμα βρίσκονται στο σημείο πυροτεχνουργοί και άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που διερευνά την υπόθεση, οι οποίοι συλλέγουν στοιχεία.

Αυτή την ώρα μεταφέρεται με γερανό στα εγκληματολογικά εργαστήρια το κατεστραμμένο αυτοκίνητο, μαζί με τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής η αντιτρομοκρατική.ρεπορτάζ protothema.gr (φωτογραφιες eurokinissi-Τατιάνα Μπόλαρη)