Συλλήψεις στην Κορινθία για βεγγαλικά και κλοπές

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συλλήψεις στην Κορινθία για βεγγαλικά και κλοπές

Απρίλιος 14, 2022 - 16:14

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παράβαση των νομοθεσιών περί αθλητισμού και για τα βεγγαλικά

Συνελήφθησαν, χθες (13.4.2022) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο (2) 17χρονοι ημεδαποί, γιατί, κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο Κιάτου, βρέθηκαν στην κατοχή τους -2- πυρσοί, -3- φυσίγγια, -1- 1ναυτική φωτοβολίδα, -1- ράβδος (γκλοπ) και -1-κουκούλα τύπου full-face, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τρείς (3) ημεδαποί, 51χρονος, 54χρονος και 41χρονη, γονείς των ανωτέρω ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (13.4.2022) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 55χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που είχε γίνει την 12.4.2022 στην Κόρινθο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, για κλοπή.