Ναύπλιο: 1ο Παμπελοποννησιακό φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου Αστυνομικών (φωτο-βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναύπλιο: 1ο Παμπελοποννησιακό φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου Αστυνομικών (φωτο-βίντεο)

Μάιος 03, 2022 - 21:00

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ξεκίνησε το 1ο Παμπελοποννησιακό φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου Αστυνομικών το απόγευμα της Τρίτης 3 Μαϊού, στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

Συμμετέχουν ομάδες αστυνομικών από τις Τοπικές Διοικήσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, της Αργολίδας, της Αχαΐας, της Αρκαδίας, της Ηλείας, της Κορινθίας, της Λακωνίας, της Μεσσηνίας και της Καρδίτσας.

Στόχος τους είναι η στήριξη του πολύτιμου έργου της Κιβωτού του Κόσμου και όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για την ενίσχυσή της.

Το φιλανθρωπικό τουρνουά είναι διήμερο 3 - 4 Μαΐου και το διοργανώνει η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τους αγώνες μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια με αντίτιμο ένα ευρώ από το Δημοτικό Γήπεδο του Ναυπλίου, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια που καταβάλλεται για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου. Όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, αλλά επιθυμούν να συνεισφέρουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών στα τηλέφωνα: 6974915949 ή 6906758838

Τους σημερινούς αγώνες παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Θοδωρής Οικονόμου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος, ο Αν. Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας Κωνσταντίνος Λαθούρης , η πρώην εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Ιωάννα Ροτζιώκου, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας Αθανάσιος Κατσίγιαννης και φίλαθλοι.

Βίντεο https://youtu.be/xJ8llpfxT_Y

(Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος )

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο: 1ο Παμπελοποννησιακό φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου Αστυνομικών