Έντεκα «νταήδες» προσήγαγε η Αστυνομία για το bullying στον Θύμιο Μπουγά

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έντεκα «νταήδες» προσήγαγε η Αστυνομία για το bullying στον Θύμιο Μπουγά

Μάιος 16, 2022 - 10:05

Ο Ευθύμιος Μπουγάς, ο άνδρας που εξαιτίας σοβαρού τροχαίου ατυχήματος υπέστη εκτεταμένα τραύματα στο πρόσωπό του και κυκλοφορούσε με μάσκα, ζούσε στον Πύργο με ένα πενιχρό επίδομα και έπεσε θύμα bullying από νταήδες στην περιοχή, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι κυνηγούσε περαστικούς στον δρόμο κραδαίνοντας πριόνι, έχει εξαφανιστεί από τις 4 Μαΐου.

Κλιμάκια της ΕΜΑΚ που πήγαν στην Πάτρα χτενίζουν την περιοχή. Έχει επιστρατευθεί και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος. Όμως ακόμη, δυστυχώς, δεν έχει βρεθεί ούτε ίχνος του ανθρώπου που έπεσε θύμα βίας από τους νταήδες της πλατείας αλλά και της αδιαφορίας του κρατικού μηχανισμού.

Οι Αρχές ταυτοποίησαν τα συνολικά 11 άτομα που άσκησαν bullying στον Θύμιο και είναι από 17 έως 21 ετών. Παράλληλα, η αστυνομία γνωρίζει ποια είναι τα δύο αυτοκίνητα και οι δύο μηχανές που ήταν έξω από το σπίτι στο επίμαχο βίντεο. Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 2 ατόμων που στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα, ενώ το προανακριτικό υλικό που υπάρχει θα σταλεί στον εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μπουγάς είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία δύο φορές, ωστόσο κανείς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του σοβαρά.