Νίκας: Ο περιφερειάρχης δεν είναι παιδονόμος...

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νίκας: Ο περιφερειάρχης δεν είναι παιδονόμος...

Μάιος 30, 2022 - 21:58

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας προς τον δήμαρχο Άργους - Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, ο οποίος απάντησε σκληρά στον πρόεδρο του ΠεΣυ Ιωάννη Μαλτέζο εμπλέκοντας και το όνομα του κ Νίκα σχετικά με το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας (δείτε για την «κόντρα» Μαλτέζου - Καμπόσου ΕΔΩ).

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας λαμβάνοντας τον λόγο, ύστερα από σχετική ερώτηση της κυρίας Ντίνας Νικολάκου, είπε ότι πρέπει να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια ώστε και το ΠεΣυ να μην μετατραπεί σε χώρο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης και έχουμε πολιτικές εξελίξεις που ενδεχομένως θα οδηγήσουν και στη μη λειτουργία του Συμβουλίου -ας όψεται η απλή αναλογική. 

«Εμείς προσπαθούμε ως παράταξη και ως αρχή να έχουμε καλή συνεργασία και με τους 26 δημάρχους. Ο καθένας αντιλαμβάνεται τον ρόλο του και συμπεριφέρεται κατά πώς νομίζει ο ίδιος. Καμιά φορά υπάρχει και ένταση, λέω στους συνεργάτες μου ότι δεν πρέπει να προσωποποιούμε τα προβλήματα, υπάρχουν πόλεις, υπάρχουν προβλήματα. Ο περιφερειάρχης δεν είναι παιδονόμος. Πολιτικά πρόσωπα είμαστε, θα υπάρχουν τριβές. Υπήρξε ένα πρόβλημα, που δημιούργησε εντάσεις, που έχει να κάνει με την παρουσία υπουργού σε υπηρεσιακό γραφείο. 

Ο δήμαρχος πρέπει να συνειδητοποιήσει και αυτός ότι εκπροσωπεί την πόλη του, αλλά την πόλη την εκπροσωπεί και ο περιφερειάρχης και η κυβέρνηση, δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες στις πόλεις ούτε στις περιφέρειες.

»Η Αργολίδα, και αυτό δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο, έχει τα μεγαλύτερα προβλήματα υποδομής. Θέλετε να πείτε ότι εμείς ευθυνόμαστε; Ευθύνονται αλλεπάλληλες κυβερνήσεις, δημοτικές αρχές, και η Περιφέρεια. Προβλήματα ύδρευσης, δεν λειτουργεί ο Βιολογικός Καθαρισμός, είναι κακό να λέμε ας σταματήσει η γκρίνια και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του;».