Power pass: Ποια ΑΦΜ κάνουν αίτηση σήμερα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Power pass: Ποια ΑΦΜ κάνουν αίτηση σήμερα

Ιούνιος 20, 2022 - 14:08

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία επιστροφής έως 600 ευρώ από τη ρήτρα αναπροσαρμογής που έχουν καταβάλει, όπως προκύπτει από τα στοιχεία για τον αριθμό των αιτήσεων στην πλατφόρμα Power Pass.

Μέχρι σήμερα έχει ανοίξει η διαδικασία για τους κατόχους ΑΦΜ που λήγουν σε 1 και 2. Αναμένεται σήμερα να ανοίξει και το 3, είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο οικονομικός σύμβουλος Γιάννης Χατζησαλάτας.

Η υποβολή για την επιδότηση ρεύματος γίνεται με βάση τον τελευταίο αριθμό του ΑΦΜ των δικαιούχων και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου.

Οι δικαιούχοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι εφόσον ο αριθμός της παροχής δηλώνεται στα στοιχεία κύριας κατοικίας στο Taxisnet, είναι αδιάφορο το όνομα στο οποίο είναι χρεωμένος ο αριθμός παροχής στα μητρώα του παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος.

Η αποζημίωση καλύπτει το 60% της αύξησης του κόστους κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος σε λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν εκδοθεί από 1ης Δεκεμβρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022 μετά την αφαίρεση της κρατικής επιδότησης και των εκπτώσεων από τους παρόχους.