Επενδύουν σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρία οι Μπάκος - Καϋμενάκης;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Επενδύουν σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρία οι Μπάκος - Καϋμενάκης;

Ιούνιος 23, 2022 - 11:16

Οι Μπάκος - Καϋμενάκης προσανατολίζονται στην απόκτηση μεγάλης κατασκευαστικής εταιρίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα της στήλης «The Big Mouth» του powergame.gr (δείτε ΕΔΩ).

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο άνδρες αφού πούλησαν το μερίδιό τους στην εταιρία «Ελλάκτωρ», σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έβαζαν πλώρη για την τηλεόραση. Τώρα, φαίνεται ότι στρέφονται προς τον κατασκευαστικό κλάδο.

Το δημοσίευμα αναφέρει:
Στην τελική ευθεία για την απόκτηση πασίγνωστης κατασκευαστικής εταιρείας (που έχει και ένα μεγάλο ενεργειακό asset) μαθαίνω ότι βρίσκονται οι εφοπλιστές Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης. Πρόκειται για μια εταιρεία που τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει σε σημαντικό βαθμό τον όγκο των ανεκτέλεστων έργων, γεγονός που την καθιστά πολύφερνη νύφη στον χώρο. Οι δύο εφοπλιστές που μετά την έξοδό τους, από την Ελλάκτωρ, έχοντας κερδίσει αρκετά χρήματα, θέλουν να επανατοποθετηθούν στον χώρο, αφού πιστεύουν ότι τα επόμενα χρόνια μπορούν να βγουν πολλά λεφτά τόσο στις κατασκευές, όσο και στις ΑΠΕ. Για την ιστορία και μόνο αξίζει να επισημανθεί ότι οι Μπάκοι, κάποια στιγμή εμφανίστηκαν να φλερτάρουν με την ιδέα της απόκτησης της κατασκευαστικής Intrakat του Ομίλου Κόκκαλη.