Μπάκος - Καϋμενάκης: «Έκλεισε η συμφωνία» με την ΙΝΤΡΑΚΑΤ, αναφέρει δημοσίευμα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μπάκος - Καϋμενάκης: «Έκλεισε η συμφωνία» με την ΙΝΤΡΑΚΑΤ, αναφέρει δημοσίευμα

Ιούνιος 29, 2022 - 12:37

Στις κατασκευές επιστρέφουν οι Μπάκος - Καϋμενάκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η στήλη «dark room» του newmoney.gr.

Η στήλη επικαλείται αξιόπιστη πηγή και πρωτογενή ενημέρωση, όπως αναφέρει. Πάντως, η πληροφορία δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα.

Διαβάζουμε:

Μπάκοι is back, I want the Intrakat…

-Τίτλος λογοπαίγνιο – παραφθορά της παλιάς επιτυχίας ”black is black”, γιατί η πληροφορία έρχεται από αξιόπιστη πηγή, που έχει πρωτογενή ενημέρωση: Η συμφωνία έκλεισε και οι Μπάκοι επιστρέφουν στις κατασκευές μέσω της ΙΝΤΡΑΚΑΤ. Ωστόσο, οι επίσημες πηγές που αποτάθηκα δεν επιβεβαίωσαν (ακόμη) μια τέτοια εξέλιξη. Τόνισαν μάλιστα ότι οι Μπάκοι δεν πάνε για… παραπαίδια και επιθυμούν τον έλεγχο της ΙΝΤΡΑΚΑΤ, άρα την απόκτηση του 54-55% που κατέχει ο Σωκράτης Κόκκαλης κι όπως σας έλεγα τις προάλλες, άντε τώρα να καταλάβει ο κοινός θνητός τι έχει στο μυαλό του ο Κόκκαλης. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τις επόμενες ημέρες οι πληροφορίες για συμφωνία, τότε θα έχουμε πολύ έργο μπροστά μας, γιατί οι Μπάκοι κινούνται από κοινού με τον Α. Εξάρχου, που φέρεται πως θα έχει ρόλο στη διοίκηση της κατασκευαστικής εταιρίας.