Στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας η προγραμματική σύμβαση με τον Δ. Γορτυνίας για τα απορρίμματα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας η προγραμματική σύμβαση με τον Δ. Γορτυνίας για τα απορρίμματα

Ιούνιος 30, 2022 - 12:40

Σας προσκαλούμε στην κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί στις 01/07/2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. α) δια ζώσης στο Κεντρικό Κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και β) με τηλεδιάσκεψη για την λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα , κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α/7-6-2010), “Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης”, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν:
A/A Π.Ε. Α.Π. ΘΕΜΑΤΑ

1. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 220472 Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ: Αίτημα του ΙΦΣ περί συνδρομής Γεγονότος Αποζημίωσης του άρθρου 16 της Σύμβασης Σύμπραξης, λόγω διεξαγωγής Αρχαιολογικών Ερευνών στο Χώρο των εγκαταστάσεων της ΟΕΔΑ (ΜΕΑ ΧΥΤΥ) της 2ης Διαχειριστικής Ενότητας (ΠΕ Μεσσηνίας).
Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
2. ΑΡΚΑΔΙΑΣ 220484 Διαχείριση Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) του Δήμου Γορτυνίας, Π.Ε. Αρκαδίας: Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Γορτυνίας και ορισμός των μελών της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα:
1. Λόγω του ότι η προγραμματισμένη ημερομηνία διαθεσιμότητας των υπηρεσιών Μ.Δ. στην ΔΕ2είναι η 6η Ιουλίου 2022.
2. Για λόγους δημόσιας υγείας εξαιτίας των εκτάκτων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί στο Δήμο Γορτυνίας.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ