Αιτήσεις σπουδών για την ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής» στο ΔΙΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αιτήσεις σπουδών για την ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής» στο ΔΙΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Ιούνιος 30, 2022 - 17:41

Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ) του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, δέχεται αιτήσεις υποψηφίων καταρτιζόμενων στο Α΄ Χειμερινό Εξάμηνο σπουδών για την ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» από την 1η έως την 15η Σεπτεμβρίου 2022.

Την ίδια χρονική περίοδο, οι απόφοιτοι του ΕΠΑΛ καθώς και οι κάτοχοι ισότιμων τίτλων δύναται να εγγράφονται στο Γ΄ Εξάμηνο σπουδών υποβάλλοντας σχετική αίτηση στο ΔΙΕΚ.Κάτοχοι ΒΕΚ των ΔΙΕΚ και του Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας οι οποίοι δύναται να κατατάσσονται σε συναφής ειδικότητες με απαλλαγή μαθημάτων.
Μετεγγραφέςκαι αιτήσεις για αλλαγή ειδικότητας καταρτιζόμενων, πραγματοποιούνται με την υποβολή αίτησης στο Δ.Ι.Ε.Κ που επιθυμούν να φοιτήσουν από την 1η έως και  την 10η Ιουλίου 2022. 

Το Δ.Ι.Ε.Κ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης,προσφέρει ποιοτική επαγγελματική κατάρτιση, διαθέτει σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή και έμπειρουςεκπαιδευτές προκειμένου να παρέχεται ολοκληρωμένη εκπαίδευση στους καταρτιζόμενους, ενισχύοντας τα επαγγελματικά τους προσόντα και την τοποθέτηση τους σε σύγχρονες και ποιοτικές θέσεις απασχόλησης στον τομέα της υγείας. 

Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι πρωινές ώρες, και παρέχεται δωρεάν. Οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι πρέπει να είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για την εγγραφή και τη φοίτηση.Δίνεται η δυνατότητα σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης όταν απαιτείται από τη νομοθεσία.Χορηγείται βεβαίωση για αναβολή στράτευσης.Οι απόφοιτοι Δ.Ι.Ε.Κ που έχουν πιστοποίηση έχουν δυνατότητα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με κατατακτήριες εξετάσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
https://www.panarkadiko.eu
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Τέρμα Ερυθρού Σταυρού
Τηλέφωνο : 2713601971/6947078332
Mail: diek@panarkadiko.eu
Ώρες Λειτουργίας του ΔΙΕΚ 8:00 πμ – 14:00 μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Π.Γ.Ν                                                                                                   
   ΤΖΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ   

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Ι.Ε.Κ            

ΜΑΡΓΙΩΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ