Αθώος ο Σιδέρης…. Τέλος στις Λασπολογίες….

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αθώος ο Σιδέρης…. Τέλος στις Λασπολογίες….

Ιούλιος 15, 2013 - 17:53

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Προ διμήνου ένα δημοσίευμα σε αθηναϊκό μπλόγκ, γνωστοποιούσε πως ο Περιφερειακός σύμβουλος - Πολιτευτής Ν.Δημοκρατίας Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης επρόκειτο να δικαστεί την 05/07/2013 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου, με την κατηγορία της αντίστασης κατά της Αρχής και συγκεκριμένα δύο ελεγκτών του ΣΔΟΕ.

     Όμως πέραν της γνωστοποίησης, ο συντάκτης του εν λόγω δημοσιεύματος προέβη και σε εμπαθείς κρίσεις, τονίζοντας πως «ο Σιδέρης έχει μπλεξίματα», υπονοώντας σαφώς την σίγουρη καταδίκη του κ. Σιδέρη από το Δικαστήριο.

     Όμως την 05/07/2013 ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου ο πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Σιδέρη, κ. Παναγιώτης Παπανικολάου ισχυρίστηκε πως ο εντολέας του δεν προσέβαλε τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ. 

     Κατόπιν τούτων το Δικαστήριο  αθώωσε τον κ. Σιδέρη, προς απογοήτευση των  λασπολόγων του, οι οποίοι προφανώς επιθυμούσαν διακαώς την ενοχή του, για τους λόγους  που  μόνο οι  ίδιοι  γνωρίζουν.

     Σε δηλώσεις του ο κ. Σιδέρης ανέφερε τα εξής:

   << Η απάντηση μου στις συκοφαντίες και στους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτές είναι η αγάπη και η αποδοχή του κόσμου. Η πολιτική απαιτεί ειλικρίνεια και εντιμότητα. Έτσι ξεκίνησα  την πολιτική μου δράση και έτσι θα συνεχίζω να πορεύομαι >>.

 

                                                                  ΒΑΣΙΛΗΣ  ΣΙΔΕΡΗΣ

                                                   ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

                                                 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ