Καρυά Αργολίδας: Συναυλία με τον Θοδωρή Κοτονιά και τη Βιολέτα Ίκαρη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καρυά Αργολίδας: Συναυλία με τον Θοδωρή Κοτονιά και τη Βιολέτα Ίκαρη

Αύγουστος 16, 2022 - 12:00

 “Αρτεμίσια 2022”  Υποδεχόμαστε με πολλή χαρά τον Θοδωρή Κοτονιά https://www.facebook.com/ThodorisKotoniasOfficialPage  και τη Βιολέτα Ίκαρη (https://www.facebook.com/violetaikariofficial) την Τετάρτη 17/8 σε μια συναυλία – ορόσημο για την κοινότητά μας!

Ο Θοδωρής Κοτονιάς θεωρείται ένας από τους καταξιωμένους τραγουδοποιούς και τραγουδιστές της γενιάς του, με σημαντικές δισκογραφικές δουλειές ήδη από τη δεκαετία του 2000 («Αποδοχή κληρονομιάς, 2003, «Περιμένοντας το θείο», 2004, «Καλό ταξίδι», 2007, «Τα κλειδιά», 2014), πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και συναυλίες και σπουδαίες συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες.

Η Βιολέτα Ίκαρη, με καταγωγή από την Ικαρία, ξεκίνησε με το παραδοσιακό τραγούδι του τόπου της, ασχολήθηκε με τη βυζαντινή αλλά και την κλασική μουσική και έχει σπουδαίες συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες. Εμφανίστηκε στη δισκογραφία το 2018 με το σπουδαίο τραγούδι «Έλα και ράγισε τον κόσμο μου», ενώ η πιο πρόσφατη συνεργασία της είναι με τον Νίκο Ξύδη στο άλμπουμ «Πορτοκάλι».

Πλατεία εκκλησίας - Καρυά, 17/8, 21:30

Υπεύθυνος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων Delis Giannis

Χορηγός: Intradoor